Programma

Onder voorbehoud van wijzigingen

09:15Ontvangst

Ontvangst met koffie

10:00Plenair

Opening door dagvoorzitter Tom Vansteenkiste

10:15Plenair

De Nederlandse en Belgische Foodbranche in kaart
Door: Roberto van Taunay | Sales Effectiveness Leader Benelux Nielsen

10:45Plenair

De rol van A-merken in een Benelux context
Door: Walter Gelens | CEO BABM

11:15Pauze

Koffiebreak

11:30Plenair

Hoe pak je een Benelux Markt aan?

Door: Koen Jansens | vml. Managing Director Kraft Heinz

12:00Plenair

Nederlandse succesrecepten in België.
Door o.a.: Jan van Popering | Market Unit Manager Zijerveld

13:00Pauze

Lunch

14:00Plenair

AH & Delhaize onder de loep
Door: Patrick Roquas | Beleggingsanalist

14:30Plenair

Juridische quiz

Belgische en Nederlandse advocaten gaan aan de hand van een juridische quiz gezamenlijk in op enkele verschillen en overeenkomsten tussen beide landen. Als ondernemer in de levensmiddelenbranche heeft u heel wat ballen hoog te houden, ook op het gebied van kennis over regelgeving. Maar hoe zit het met uw kennis? Laat u door een korte test meenemen in de beantwoording van de (hoofd)vraag of de verschillen tussen de Belgische en Nederlandse markt alarmerend zijn, of dat het allemaal wel mee valt.


Door:
Mascha Timpert & Joost Becker | Dirkzwager advocaten & notarissen (NL)
Jan Surmont & Kathleen Crommen | Schuermans Advocaten (BE)

15:15Pauze

Koffiebreak

15:45Plenair

Cultuur & Onderhandelingstechnieken

Door: Tom Vansteenkiste | Algemeen Directeur NKvK voor België en Luxemburg

16:30Plenair

Afsluiting door Dagvoorzitter Tom Vansteenkiste

16:45Borrel

Borrel met biersommelier en kaas van Zijerveld

Organisatie

Partners

Locatie

Kasteel Maurick
Maurick 3
5261 NA Vught

Partner worden?

Michiel van Pampus
Accountmanager Distrifood
michielvanpampus@vakmedianet.nl
T: 088-5840696

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het Benelux Foodretail Congres? Neem dan hier contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.