Sprekers

TOM VANSTEENKISTE | NKvK

TOM VANSTEENKISTE | NKvK

Uw dagvoorzitter is de algemeen directeur van de ledenvereniging, Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg. De NKVK (Nederlandse Kamer van Koophandel) streeft ernaar het eerste aanspreekpunt te zijn voor Nederlandse bedrijven die de Belgische markt willen betreden. De missie is het creëren van meerwaarde voor grensoverschrijdende zakelijke relaties door een intensieve lobby voor een optimaal zakelijk klimaat tussen België en Nederland. Tom Vansteenkiste is dus de specialist op het gebied van de Benelux markt.

 
WALTER GELENS | BABM

WALTER GELENS | BABM

Walter heeft een diploma handelsingenieur (VUB , Solvay). Walter bracht een groot deel van zijn carrière door bij Unilever , waar hij begon als management trainee in de sales, maar vervolgens snel verschillende topposities betrad in zowel marketing als in het algemeen management in België, Nederland en Frankrijk . Hij was de voorzitter van Unilever België van 2003 tot 2005. Daarna was hij Senior Vice President Marketing bij Belgacom van 2005 tot 2007. Van 2007 tot nu is hij partner bij Akkanto . Van 2002-2007 was Walter voorzitter van de UBA , de Unie van Belgische Adverteerders en in 2004 werd hij bekroond met de titel van Master Marketeer. Walter schreef mee aan het Marketing Manifest rond de nation branding België, die werd gepubliceerd in 2009. Walter werd lid van de BABM in september 2015.

 
KOEN JANSENS | VML. MANAGING DIRECTOR KRAFT HEINZ

KOEN JANSENS | VML. MANAGING DIRECTOR KRAFT HEINZ

Koen Jansens is een Benelux-kenner bij uitstek. Na een marketing en sales carrière bij Unilever, Groupe Danone en Mars, heeft hij negen jaar als managing director bij Kraft Heinz gewerkt. De afgelopen 3 jaar heeft Koen Jansens leiding gegeven aan de transformatie van de Benelux organisatie na de overname door 3G/Berkshire-Hathaway. Onder Koen’s leiderschap zijn producten als Karvan Cevitam GO en Brinta Havermout in de Benelux geïntroduceerd.​​

 
PATRICK ROQUAS | BELEGGINGSANALIST

PATRICK ROQUAS | BELEGGINGSANALIST

Patrick Roquas is beleggingsanalist bij Kepler Cheuvreux, een gespecialiseerde broker in pan-Europese fondsen. Hiervoor was hij werkzaam bij Rabo Securities, Kempen & Co en ING. Al ruim 20 jaar volgt Patrick beursgenoteerde retail- en voedingsfondsen in de Benelux waaronder Ahold, Delhaize, Colruyt, For Farmers, Sligro en Corbion.

 
ROBERTO VAN TAUNAY | NIELSEN

ROBERTO VAN TAUNAY | NIELSEN

Roberto van Taunay leidt het Sales Effectiveness team in de Benelux. Het team is gericht op het helpen van fabrikanten en retailers, zodat zij de hefbomen die een aankoopbeslissing beïnvloeden, beter begrijpen. Bovendien geeft het team richtlijnen voor prijs- en handelspromotiestrategieën om betere resultaten te verkrijgen. Voorafgaand aan zijn huidige functie, werkte Roberto bijna 10 jaar in verschillende (internationale) functies bij retailerers en fabrikanten zoals Ahold , Shell, Nestlé , Beiersdorf , en British American Tobacco .

 
JAN VAN POPERING | ZIJERVELD KAAS

JAN VAN POPERING | ZIJERVELD KAAS

Na eerst vanuit Zijerveld een succesvol samenwerkingsmodel te hebben ontwikkeld en geïmplementeerd voor de Nederlandse food retail, is Jan van Popering momenteel druk bezig met de internationalisering van dat model. Binnen het samenwerkingsmodel werken Zijerveld en diverse internationale retailers aan de tailormade invulling van de kaasafdeling. Tijdens het congres presenteert Jan de Zijerveld-aanpak op een tastbare wijze.

 
JOOST BECKER | DIRKZWAGER ADVOCATEN & NOTARISSEN

JOOST BECKER | DIRKZWAGER ADVOCATEN & NOTARISSEN

Sinds 2005 werkzaam als advocaat bij Dirkzwager advocaten & notarissen. Joost werkt vanuit zijn expertise op het gebied van intellectuele eigendom, reclamerecht en internetrecht.

 
MASCHA TIMPERT | DIRKZWAGER ADVOCATEN & NOTARISSEN

MASCHA TIMPERT | DIRKZWAGER ADVOCATEN & NOTARISSEN

Mascha is sinds 2001 advocaat bij Dirkzwager advocaten & notarissen te Arnhem, waar zij leiding geeft aan de Food & Agri branchegroep. Dit doet zij vanuit haar expertise op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en schade. Mascha procedeert, adviseert en publiceert regelmatig over onderwerpen als productaansprakelijkheid, recalls, verzekeringsrecht, voedselveiligheid, traceerbaarheid en etikettering.

 
JAN SURMONT | SCHUERMANS ADVOCATEN

JAN SURMONT | SCHUERMANS ADVOCATEN

Jan Surmont is advocaat sinds 1991 en legt zich toe op het administratief recht, de agro-business en intellectuele eigendom. Hij heeft een specifieke expertise op het vlak van het bekomen en aanvechten van milieu- en stedenbouwkundige vergunningen, ruimtelijke planning, pacht en onteigening. Hij bouwde een specifieke ervaring op in het bijstaan van ondernemingen uit de voedingssector. Hij heeft een jarenlange ervaring inzake het voeren van procedures voor zowel de gewone hoven en rechtbanken, als de hoogste administratieve rechtscolleges in het land. In zijn praktijk heeft hij verder vaak te maken met bijzondere problemen inzake auteursrechten, octrooien, merken, privacy en moderne technologieën.

 
KATHLEEN CROMMEN | SCHUERMANS ADVOCATEN

KATHLEEN CROMMEN | SCHUERMANS ADVOCATEN

Kathleen Crommen is advocaat sinds 1994 en legt zich toe op het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Zij behandelt polisdisputen waaronder omvang en weigering van dekking en regres en heeft een rijke ervaring inzake procesvoering en adviesverstrekking in dossiers van onrechtmatige daad en schadeloosstelling, verkeer, letselschadebegroting en arbeidsongevallen. Zij heeft eveneens een specifieke expertise inzake productaansprakelijkheid opgebouwd. Naast beroepsaansprakelijkheid van verzekeringsbemiddelaars, geniet ook de aansprakelijkheid van beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg haar bijzondere aandacht.

 

Organisatie

Partners

Locatie

Kasteel Maurick
Maurick 3
5261 NA Vught

Partner worden?

Michiel van Pampus
Accountmanager Distrifood
michielvanpampus@vakmedianet.nl
T: 088-5840696

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het Benelux Foodretail Congres? Neem dan hier contact met ons op.
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.